NESUGLASICE SA ANOM BEKUTOM! Nakon priča da NISU U DOBRIM ODNOSIMA, Snežana Đurišić REKLA SVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2019, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESUGLASICE SA ANOM BEKUTOM! Nakon priča da NISU U DOBRIM ODNOSIMA, Snežana Đurišić REKLA SVE!

Ovome se niko nije nadao...

Snežanu Đurišić dečko ginekolog Vanja Milošević prati u stopu, pa se tako našao u prvim redovima na njenom koncertu.

Pevačica je otkrila i koji poklon je dobila od svog izabranika.

- Danas sam doživela toliko iznenađenja, više sam srećna nego uzbuđena. Od moje ljubavi sam dobila 59 crvenih ruža, tu je sa mnom. Zna se koja je poruka u 59 ruža, to ljubav. Podršku imam od njega, od mojih unuka, moje majke, sestre, porodice... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kum mi je došao iz Njujorka povodom ovog jubileja - rekla je Snežana za "Kurir".

Ona je progovorila o odnosu sa koleginicom Anom Bekutom, sa kojom je, kako kaže, u odličnim odnosima.

- Ona je bila gost i na mom prošlom koncertu, to je dokaz da nesuglasica nije bilo. Mi smo u žiriju "Zvezda Granda" i sigurno postoje nesuglasice, borba za mišljenje i stavove, ali ništa lično. Ana Bekuta je jedna od mojih najdražih koleginica i najboljih pevačica i njoj je mesto da bude ovde - kazala je Đurišićeva za "Kurir".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.