NEĆEMO LAŽNE VESTI U BELOJ KUĆI: Tramp ukinuo pretplatu na Njujork tajms i Vašington post!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆEMO LAŽNE VESTI U BELOJ KUĆI: Tramp ukinuo pretplatu na Njujork tajms i Vašington post!

Bela kuća neće više biti pretplanik listova Njujork tajms i Vašington post, pošto je američki predsednik ocenio da su tu dva lista "nepoštena" prema njemu.

- Nismo obnovili pretplatu - izjavila je Frans presu portparolka Bele kuće Stefani Grišam i dodala da će to biti "značajna ušteda za poreske obveznike".

- Ne želimo ga (Njujork >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tajms) u Beloj kući. Verovatno nećemo više da se pretplaćujemo ni na Vašington post - rekao je Tramp koji smatra ta dva lista da su "lažna".

Američki predsednik skoro svakodnevno osuđuje objavljivanje "lažnih vesti", optužujući medije da prenose pogrešne informacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.