Izvor: Blic, 10.Jun.2020, 09:19

"NAMEŠTALJKA?" Trampova LUDA TEORIJA o dekici kojeg je brutalno oborila policija i ostavila ga da KRVARI

Svet je bio užasnut kada je objavljen video snimak na kojem se vidi kako policajci guraju starijeg čoveka na protestu protiv rasizma i policijske brutalnosti u Bafalu u Njujorku, nakon čega on pada na ulicu, ostaje nepomično da leži, a kod njegove glave se vidi kako počinje da curi krv. Iako su svi bili zgroženi, predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp doveo je u pitanje legitimnost snimka.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TRAMP PONOVO ŠOKIRA SVOJIM TEORIJAMA: Video na kom američka policija obara dekicu (75) je NAMEŠTALJKA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020

Svet je bio užasnut kada je objavljen video snimak na kojem se vidi kako policajci guraju starijeg čoveka na protestu protiv rasizma i policijske brutalnosti u Bafalu u Njujorku...Nakon toga on je pao na ulicu, ostao nepomično da leži, a kod njegove glave se vidi kako počinje da curi krv. Iako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.