Milvoki slavio u Njujorku, Hjuston bolji od Oklahome (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2018, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milvoki slavio u Njujorku, Hjuston bolji od Oklahome (VIDEO)

Ekipa Milvokija savladala je kao gost Njujork nikse rezultataom 109:95, u prvom meču božićnjeg programa u NBA ligi. U drugom susretu večeri Hjuston je na svom terenu savladao Oklahomu sa 113:109.

Gosti iz Viskonsina su kontrolisali meč u gotovo celom njegovom toku i imali prednost.Ipak, dve ekipe nisu pružile baš kvalitetnu prazničnu partiju, šutiravši ispod 40 iz igre.

"Bakse" je do trijumfa u Medison Skver Gardenu predvodio nezaustavljivi Janis >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Adetokunbo sa 30 i 14 skokova, dok su mu najveću pomoć pružili Bruk Lopez sa 20 i Malkom Brogdon sa 17 poena.

Kod domaćih Niksa, još jedna dobra partija rukija Kevina Noksa, strelca 21 poena uz šest uhvaćenih lopti, dok je Noa Vonlej imao dabl-dabl 14 uz čak 15 skokova.

U drugom meču večeri Rokitsi su na svom terenu u Hjustonu bili bolji od Tandera iz Oklahome.

Tim iz Teksasa je do 18. pobede u sezoni stigao preokretom u drugom poluvremenu i strpljivijom igrom u finišu, nakon "minus 8" koliko su imali na velikom odmoru.

Meč je obeležio Džejms Harden ubacivši 41 poen uz sedam asistencija i pet skokova, dok je zapaženu ulogu imao i Klint Kapela sa 16 poena i 24 skoka.

U poraženom sastavu 28 poena i 13 skokova Pola Džordža, dok je Rasel Vestbruk dodao 21.

Kasnije večeras sastaju se: Boston - Filadelfija, Golden Stejt - L.A. Lejkers i Juta - Portland.


Pogledaj vesti o: Nju Jork,   NBA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.