Melo i Niksi - nema nazad! Evo i proširene liste želja, Portland vreba preko Lilarda i Mekoluma

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2017, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melo i Niksi - nema nazad! Evo i proširene liste želja, Portland vreba preko Lilarda i Mekoluma

Hjuston i dalje na prvom mestu, ali su sada ubačena i nova imena

Počelo je još sredinom prošle sezone, puklo u njenom finišu, a u prelazu između dve takmičarske godine postalo je jasno - za Karmela Entonija i Njujork Nikse nema nazad.

To su shvatili i odgovorni u Medison Skver Gardenu, zbog čega sada žele da se reše Mela po svaku cenu. Klauzula po kojoj trejd nije dozvoljen praktično je izbrisana, a desetostruki Ol star igrač sada je proširio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << listu klubovima gde bi voleo da nastavi karijeru. U prevodu - Entoni je predao spisak timova sa kojim Niksi mogu da ulaze u pregovore za trejd.

Mada je Melova prva želja i dalje Hjuston, gde bi se priključio Džejmsu Hardenu i Krisu Polu, ugledni sajt ESPN tvrdi da su na listi sada i Klivlend i Oklahoma!

Entonijevi agenti su obavili razgovore sa Njujorkovim rukovodiocima, predstavili im koje su to željene destinacije i sada je sve na klubu, da pronađe dobitnu formulu za trejd.

Doduše, u celoj priči i dalje je ozbiljan konkurent i Portland, odakle Demijan Lilard i Si Džej Mekolum održavaju stalnu komunikaciju sa Melom u nameri da ga nagovore da se odluči za Trejlblejzerse.

Entoni je, doduše, očekivao da će iz Njujorka otići i pre starta predsezone, zakazan za ponedeljak uveče. Američki mediji smatraju da bi spor razvoj situacije mogao da izazove nove tenzije na relaciji igrač - klub.

Poslednjih dana Niksi su obavili jedino preliminarne razgovore sa upravom Klivlenda, ali sve se završilo bez konkretne ponude i ideje kako bi trejd mogao da izgleda. Melo ima još dve godine ugovora sa Njujorkom i 54.000.000 dolara koji treba da budu isplaćeni. Ranije je bilo priče sa Hjustonom, ali se nije došlo do pravog rešenja, pogodnog za obe strane.

Problem je, između ostalog, taj što Njujork želi da franšizu gradi oko Kristapsa Porzingisa i napravi skup mladih i talentovanih igrača.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.