Izvor: Blic, 30.Sep.2022, 12:24

LINKEDIN 5 GODINA TAJNO SPROVODIO EKSPERIMENTE Manipulisali algoritmima za sugestije i oglase za poslao, oglasila se i kompanija: "Postupali smo dosledno sa korisničkim ugovorom"

LinkedIn je sproveo eksperimente na više od 20 miliona korisnika tokom pet godina koji su, iako su nameravali da poboljšaju kako platforma funkcioniše za članove, mogli da utiču na egzistenciju nekih ljudi, prema novoj studiji, piše Njujork Tajms.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LINKEDIN 5 GODINA TAJNO EKSPERIMENTISAO NA KORISNICIMA Manipulisali algoritmima za sugestije i oglase za poslao, iz kompanije tvrde da sve piše u korisničkim ugovorima

Izvor: Blic, 30.Sep.2022

LinkedIn je sproveo eksperimente na više od 20 miliona korisnika tokom pet godina koji su, iako su nameravali da poboljšaju kako platforma funkcioniše za članove, mogli da utiču na egzistenciju nekih ljudi, piše Njujork Tajms.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.