Koronavirus stigao među Nikse, pozitivan vlasnik Džejms Dolan

Izvor: RTS, 29.Mar.2020, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koronavirus stigao među Nikse, pozitivan vlasnik Džejms Dolan

Vlasnik Njujork Niksa Džejms Dolan pozitivan je na koronavirus, javljaju američki elektronski mediji.
Vest da je prvi čovek kompanije ”MSG” pozitivan na virus korona potvrdio je i pi-ar Niksa na Tviteru, uz informaciju da se radi o blažim simptomima.

Dolan ima 64 godine, i nije putovao sa timom na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poslednja dva meča (u Atlantu i Vašington), ali jeste bio kraj terena 8. marta kada su Niksi igrali protiv Detroita, čiji je centar Kristijan Vud takođe imao koronaviurs, od kojeg se i oporavio.
Kako se navodi, Dolan se nalazi u izolaciji u svom domu u Hemptonu nedaleko od Njujorka, odakle nastavlja da vodi svoje poslove.
Prethodno je omraženi i kontroverzni vlasnik najvrednije NBA franšize obezbedio fond za plate zaposlenih u ”Medison Skver Gardenu” do 3. maja, u vrednosti od 2,3 miliona dolara.
Takođe, on je ponudio gradonačelniku Njujorka Bilu De Blaziju dvoranu kao potencijalno mesto smeštaja i zbrinjavanja obolelih.
Ukupno deset NBA igrača je do sada imalo simtpome koronavirusa, a prvi među njima Rudi Gober se oporavio od obolenja Kovid-19, zajedno sa svojim saigračem Donovanom Mičelom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vlasnik NBA franšize pozitivan

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2020

Novi slučaj u najjačoj ligi na svetu...Kako javljaju američki mediji, vlasnik Njujork Niksa Džejms Dolan pozitivan je na koronavirus...On se nalazi u samoizolaciji i ima blage, gotovo nikakve simptome...Niksi su u zvaničnom dopisu dodali i da Dolan i dalje nadgleda sve poslovne operacije...U SAD...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.