Kirjos: Ne radim ono što je Novak radio u Njujorku

Izvor: B92, 17.Sep.2016, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirjos: Ne radim ono što je Novak radio u Njujorku

Posle situacije na Rolan Garosu, Nik Kirjos ponovo je tokom svog meča ’potkačio’ Novaka Đokovića.

U meču Dejvis kupa sa Andrejem Martinom (pobeda 3-0) Kirjos je zatražio medicinski tajm aut jer mu je išla krv iz nosa, a posle meča je to obrazložio na sledeći način:

“Ne pokušavam da uradim ono što je uradio Novak na US openu. Blokiran mi je nos, druže, moram to da rešim, ne mogu da igram dok mi krv curi iz nosa. Želim da igram, ne da pravim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pauze i bilo je teško – naruši ritam, a i protivnik ne zna šta se događa“.

Nije prvi put da Kirjos uvlači Đokovića u ’priču’ – na Rolan Garosu je dobio opomenu jer je viknuo na skupljača lopti.

“To je sr..e“, rekao je tada Kirjos i dodao: “A kada je Đoković sklonio ruku sudiji, sve je bilo u redu?“

Novak je tada prokomentarisao da je to bio bespotreban potez Australijanca, a verovatno ni sada neće pridavati veću pažnju Kirjosovoj izjavi.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.