Kendal Džener u hit pantalonama osvaja ulice Njujorka

Izvor: B92, 29.Apr.2021, 12:26

Kendal Džener u hit pantalonama osvaja ulice Njujorka

Definitivno jedan od aktuelnih trendova za proleće.

Njen stil je jednostavan i praktičan, bar tako tvrde svetski modni znalci. Koristi svedene krojeve, jednobojne komade i vešto su kombinovani. Ova mlada dama, koja je planetarni uspeh doživela sa emisijim "U korak sa Kardašijanima" se smatra jednom od najvećih modnih inspiracija današnjice.

Za izgled Kendel Džener je zaslužna stilistkinja Dani Mišel koja je bazirala manekenkinu odeću na minimalizmu i klasičnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << komadima za sva vremena.

Nedavno je u fokus stavila tzv. pantalone visokog struka, a u nastavku možete da pogledate 2 načina kako ih je ponela Kendel Džener.

1. Belu jednostavnu majicu je uparila sa širokom košuljim i pantalonama u bež boji. Svedenim kaišem i japankama na štiklu je zaokružila stajling.

2. U tamnijoj varijanti, Kendel je pantalone visokog struka ponela sa uskom majicom i mantilom. Bazični komadi su u oba izgleda potvrda da jednostavnom odećom možemo da dobijemo upečatljiv efekat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.