Kako je Melanija Tramp ukrasila Belu kuću za BožIć?

Izvor: B92, 27.Nov.2018, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Melanija Tramp ukrasila Belu kuću za BožIć?

Američka prva dama Melanija Tramp predstavila je božićni dekor Bele kuće, koji je sama dizajnirala, a na temu "američkog blaga".

Bela kuća navodi da su među dekoracijama: drvo koje su sekli članovi porodica američkih vojnika poginulih u borbi, police nad kaminom sa prikazima panorame Njujorka, Sent Luisa, Čikaga i San Franciska, prenosi AP.

Deo prazničnog dekora je i tradicionalna liciderska kuća, kao i jelka visoka 5,5 metara.

Melanija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tramp je na Tviteru objavila video-snimak na kojem se vidi kako hoda između prazničnih dekoracija, koje krasi i slogan njene humanitarne kampanje "Be Best" u korist dece.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božićna dekoracija kakvu SVET NIJE VIDEO: Evo kako izgleda DOM PREDSEDNIKA I PRVE DAME pred praznik! (video)

Izvor: Story, 27.Nov.2018

Raskošna rasveta, mnogo jelki i ukrasa i ove godine krase Belu kuću… Američka prva dama Melanija Tramp danas je predstavila božićnu dekoraciju Bele kuće na temu “američko blago”, koju je sama osmislila. Bela kuća navodi da su među dekoracijama: drvo koje su sekli članovi porodica američkih...

Nastavak na Story...

Ovako je Melanija ukrasila Belu kuću za Božić (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018

Američka prva dama Melanija Tramp predstavila je danas božićni dekor Bele kuće, koji je sama dizajnirala, a na temu "američkog blaga"..Bela kuća navodi da su među dekoracijama: drvo koje su sekli članovi porodica američkih vojnika poginulih u borbi, police nad kaminom s prikazima panorame Njujorka,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.