KOŠ SAMO ŠTO NIJE PUKAO: Pogledajte MAESTRALNA zakucavanja Nikole Jokića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 10:09

KOŠ SAMO ŠTO NIJE PUKAO: Pogledajte MAESTRALNA zakucavanja Nikole Jokića (VIDEO)

Ko kaže da on to ne može!

Srpski košarkaš Nikola Jokić predvodio je Nagetse do pobede nad ekipom Njujork Niksa 113:97, ali je na ovom meču pokazao i svoju drugu stranu. Ako je nervirao navijače ranije što čak i kad može ne zakucava, ovoga puta je zakucao čak tri puta u jednoj četvrtini.

Jokić je "izrešetao" Nikse sa 24 poena u prvoj četvrtini, od ukupnih 32 koliko je dao, a imao je tri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zakucavanja od kojih je ovo jedno od njih bilo najefikasnije jer se "okačio" o obruč koji je, činilo se, mogao pući pod njegovom snagom.

Nikola #Jokic exploded for 24 points in the 1st quarter against the Knicks. #nba MVP finished with 32 pts, 12 rbs, 6 ast, 2 bl and 2 steals in 29 min of action as the Nuggets cruised to a 113-97 win.#Joker #JokicMVP #MileHighBasketball pic.twitter.com/zFdFQ9PjOX

— Daily Nikola Jokic Dose (@JokicDose) May 6, 2021

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kjara Pasari, bivša devojka Nika Kirjosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DENVER UZ OSMEH O REKORDU: ‘Zakucavao sam kao tigar!’

Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2021

Denver je rutinski savladao Njujork Nikse! U laganoj pobedi Denvera nad Niksima, posebno se istakao Nikola Jokić, koji je u prvoj četvrtini upisao 24 poena. Učinku treba pridodati i rekord karijere, a reč je o četiri zakucavanja, što somborski centar nikada ranije nije uradio u najjačoj ligi sveta....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.