James Franco: Blizanac iz zlatnog doba greha u Njujorku

Izvor: Savršena.com, 10.Sep.2017, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

James Franco: Blizanac iz zlatnog doba greha u Njujorku

James Franco stiže na male ekrane u seriji Hronike Tajms skvera, novoj HBO produkciji koja govori o usponu seks filmske industrije sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka. Bazirana na istinitoj priči, serija nas vodi u zlatno doba njujorškog greha, kada je inhibicija cvetala.
“U glumačkom pogledu, “Hronike Tajms skvera” bile su za mene prava premija. Na raspolaganju sam imao mnogo izazova – s jedne strane razumnog i odgovornog Vinsenta, koji je vodio ceo >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << posao, a s druge Frenkija, moralno degenerisanog kockara u dugovima do guše, kojeg uz to progoni njujorška mafija,” ispričao je tridesetdevetodogodišnji glumac u ekskluzivnom intervjuu za Večernje novosti.
S obzirom na to da tumači dva lika, ne može da se odluči u kojoj ulozi se bolje snašao.
“Frenki je bio miljenik cele ekipe, ali istina je da on ne bi mogao da postoji bez Vinsenta. Ne biste mogli da snimite seriju u kojoj je samo on noseći lik. Čini mi se da će upravo zreliji i ozbiljniji gledaoci razumeti da je Vinsent sinonim za dramu i emotivna srž serije. Frenki je bezbrižan, ne preuzima odgovornost za ono što radi, a takvi likovi nikad ne mogu da vode priču,” otkriva Franco.

Zanimljivo je da se James pojavljuje i kao reditelj dve epizode ove limitirane serije.
“Koliko je bio izazovan, toliko je rad na seriji bio i naporan. Ali pošto sam oduševljen Njujorkom iz sedamdesetih godina, uživao sam svim čulima. Kad se pojavila mogućnost da režiram, priznajem da sam se zapitao da li će mi taj zadatak učiniti glumački posao težim. Međutim, čim sam stao iza kamere, režija me je omađijala. Vreme mi je proletelo do poslednjeg kadra. Napomenuo bih da su mi epizode koje sam potpisao kao režiser bile glumački najzahtevnije. Upravo u njima ima najviše scena u kojima se pojavljujem u obe uloge.”
Serija Hronike Tajms skvera emituje se na televiziji HBO ponedeljkom od 20h.

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.