JEZIVO! Trenutak kada je izrešetan Bosanac u Njujorku: Lekari se bore za život 20-godišnjaka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 13:19

JEZIVO! Trenutak kada je izrešetan Bosanac u Njujorku: Lekari se bore za život 20-godišnjaka (VIDEO)

Nije gajio mržnju prema policiji i nema veze sa terorizmom

Protesti besne širom Sjedinjenih Američkih Država zbog smrti Džordža Flojda koji je nastradao 25. maja prilikom brutalnog hapšenja.

Sve su veće tenzije na ulicama američkih gradova, a prekjuče je u sukobu sa policijom izrešetan i 20-godišnji Dženan Camović koji je zario nož u vrat jednom od njihovih kolega.

Do incidenta je došlo u Bruklinu, kada je Dženan prišao policiji koja je tragala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za pljačašima odgovornim za obijanje radnji i jednom od njih zario nož u levu stranu vrata.

Prema navodima američkih medija, promašio je je glavnu arteriju. Nekoliko sekundi kasnije odjeknuli su pucnji i još policajaca je potrčalo u tom pravcu, a na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se čuje dreka i policijske sirene.

holy fuck pic.twitter.com/fzLvLvan5h

— Caroline Conrad (@CPConrad) June 4, 2020

- Kada su stigli ugledali su napadača sa pištoljem u rukama. Veruje se da je uzeo pištolj od jednog od policajaca. Motiv napada se još utvrđuje. Za sada deluje da je u pitanju kukavički nenameran napad na policajca. Srećom, kolega je preživeo - saopštili su iz policije u Njujorku i dodali da se proverava da li napad možda ima veze i sa terorizmom.

Ugledavši ga sa pištoljem u rukama i ranjenje kolege, policajci su otvorili vatru. Ispaljeno je više od 20 hitaca, od kojih je najmanje osam završilo u telu Camovića. Lekari se bore za život 20-godišnjaka koji prema rečima rođaka nije gajio mržnju prema policiji i da nema veze sa terorizmom. Za sada nije jasno da li je Camović rođen u SAD ili je ranije iz BiH došao da živi u Ameriku.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.