IMAM JAKE BOLOVE! Oglasila se srpska manekenka koja je kod kineskog MILIJARDERA na žičari slomila KARLICU (foto)

Izvor: Story, 24.Avg.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMAM JAKE BOLOVE! Oglasila se srpska manekenka koja je kod kineskog MILIJARDERA na žičari slomila KARLICU (foto)

Srpska manekenka Simona Andrejić (25) koja već godinama živi i radi u Americi, teško je povređena u nesreći na mini žičari na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua (53), javio je “Njujork post”. Kako su juče preneli svetski, pa i domaći mediji, manekenka je navodno polomila karlicu na nekoliko mesta i rasekla ruke nakon što je prilikom vožnje ... The post IMAM JAKE BOLOVE! Oglasila se srpska manekenka koja je kod kineskog MILIJARDERA na žičari slomila KARLICU (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Oglasila se srpska manekenka posle nesreće na žičari

Izvor: Mondo, 24.Avg.2019

Simona Andrejić se oglasila na društvenim mrežama prvi put posle nesreće na imanju azijskog milijardera...Srpska manekenka Simona Andrejić (25) koja već godinama živi i radi u Americi, teško je povređena u nesreći na mini žičari na imanju azijskog milijardera Čina Čua (53), javio je "Njujork...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.