Izvor: Blic, 15.Okt.2018, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hemofarm na debati UN o održivom razvoju: Više od polovine naših zaposlenih čine žene

Hemofarm je jedina kompanije iz Srbije i ovog dela Evrope koja je imala priliku da u društvu najvećih svetskih kompanija poput Gugla, učestvuje na ovogodišnjoj debati Ujedinjenih nacija posvećenoj održivom razvoju. Nedavni ulazak Hemofarma u finale globalnog takmičenja u oblasti održivog razvoja „Ideje za akciju“ nominovao je ovu kompaniju za učesnika u stručnoj diskusiji koja je organizovana u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku, čime je Hemofarm na svetskom nivou dobio potvrdu za dobru poslovnu praksu koju primenjuje u svom radu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hemofarm na debati UN o održivom razvoju: Više od polovine zaposlenih u kompaniji su žene

Izvor: Beta, 15.Okt.2018

Hemofarm je danas saopštio da je jedina kompanije iz Srbije i ovog dela Evrope koja je imala priliku da u društvu najvećih svetskih kompanija, poput Gugla, učestvuje na ovogodišnjoj debati Ujedinjenih nacija posvećenoj održivom razvoju. Ulazak Hemofarma u finale globalnog takmičenja u oblasti...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.