Helikopter se srušio na zgradu u Njujorku, jedan mrtav VIDEO

Izvor: B92, 10.Jun.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Helikopter se srušio na zgradu u Njujorku, jedan mrtav VIDEO

Njujork -- Najmanje jedna osoba poginula je nakon pada helikoptera na vrh zgrade na Menhetnu u Njujorku, saopštili su zvaničnici.

Kako javlja ABC, poginuo je pilot.

Kako je javio Rojters, njujorški vatrogasci su saopštili da su njihovi pripadnici na mestu pada helikoptera, dok je oko zgrade na koju se letelica srušila, u blizini Sedme avenije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više od 10 kola hitne pomoći.

Agencija AP navodi da je o nesreći obavešten i američki predsednik Donald Tramp.

Događaj se zasad vodi kao nesreća, nema naznaka da se radi o terorističkom činu.

Zvaničnih podataka o uzroku nesreće nema, ali prema nezvaničnim saznanjima, pilot je nakon kvara namerno ciljao na krov zgrade kako ne bi pao na ulicu punu ljudi i vozila.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao helikopter u Njujorku, najmanje jedna osoba poginula

Izvor: Danas, 10.Jun.2019

Najmanje jedna osoba je poginula u padu helikoptera koji se srušio pri sletanju na krov jedne zgrade u njujorškom kvartu Menhetn, javlja CNN. Članak Pao helikopter u Njujorku, najmanje jedna osoba poginula se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.