Gudurić nije učestvovao u tuči, ali je kažnjen! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2020, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudurić nije učestvovao u tuči, ali je kažnjen! (video)

Gudurić nije učestvovao u tuči, ali je kažnjen!

O opštoj tuči Memfis Grizlisa i Njujork Niksa se i dalje govori.

Ben Njujork Niksa Elfrid Pejton je gurnuo Džoa Kraforda, nakon čega je nastala tuča, a u njoj nije učestvovao Marko Gurudić iako je potrčao ka mestu indicenta koji je bio na suprotnom delu terena.

U NBA ligi je zabranjeno da se sa klupe uleti na teren bez obzira >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na okolnosti, pa je Gurudić, kao i njegov saigrač Džekson, kažnjen sa jednom utakmicom neigranja i to protiv Pelikansa.

Od ostalih, kažnjeni su Markus Moris sa 35 hiljada dolara, kao i Džej Krauder sa 25 hiljada dolara.


Pogledaj vesti o: NBA,   Dzej

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gudurić suspendovan, a nije učestvovao u tuči (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Jan.2020

Sve je počelo kada je bek Niksa Elfrid Pejton namerno gurnuo Džoa Kraforda prilikom šuta NBA liga suspendovala je petoricu košarkaša Njujorka i Memfisa zbog tuče koja se dogodila na utakmici odigranoj u „Medison skver gardenu“, a među njima je i srpski reprezentativac...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.