Gudurić dobio minute u MSG, tuča Niksa i Grizlisa VIDEO

Izvor: B92, 30.Jan.2020, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudurić dobio minute u MSG, "tuča" Niksa i Grizlisa VIDEO

Memfis Grizlisi su lako došli do trijumfa u Medison Skver Gardenu – bili su bolji od Njujork Niksa sa 127:106.

Igra tima iz "Velike jabuke" se raspala sredinom treće četvrtine, kada su i dalje imali kolike-tolike šanse, što je Memfis iskoristio i došao do pobede.

Marko Gudurić je dobio iznadprosečnu priliku i za skoro 13 minuta na parketu postigao pet poena (1/2) i uhvatio dve lopte.

Meč >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je obeležilo nešto nalik tuči u zavšrnici meča, posle sukoba Elfrida Pejtona i Džeja Kraudera.

Naime, Krauder je na nešto manje od minut do kraja ukrao loptu zaspalim Niksima, a s obzirom da je Memfis tada imao ogromnu prednost, Pejtonu se nije svideo takav potez.

On je naleteo na Kraudera i odgurnuo ga u tribine, a zatim je dobio i odgovor. Tada su ostali igrači uleteli u obračun, ali niko nije bio spreman da započne pravu tuču.

Najbolji kod pobednika bio je Dilon Bruks sa 27 poena. Dža MOrent je postigao 18, uz deset asistencija, a isti broj poena imao je pomenuti Krauder.

Kod Niksa istakao se Džulijus Rendl sa 16 poena, 14 skokova i šest asistencija. Markus Moris je bio najefikasniji sa 17 poena, dok su po 15 postigli Demijan Dotson i Pejton.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.