Goga ide u Njujork kako bi bračnom paru ispunila želju!

Izvor: Press, 09.Feb.2014, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga ide u Njujork kako bi bračnom paru ispunila želju!

Ovako glasi porukasa molbom koju je pevačica dobila.
"Pozdrav Gogo, moje ime je Miloš i na ovaj način te kontaktiram jer imam jedno pitanje, tačnije poslovni predlog za tebe. Moja sadašnja supruga i ja ove godine na Dan zaljubljenih slavimo sedam godina braka, a na neki način si ti i obeležila našu ljubav. Upoznali smo se 14. februara pre osam godina na tvom nastupu u Njujorku, a samo godinu dana kasnije smo se venčali i dan danas smo zaljubljeni kao prvog dana. Ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << godine pravimo veliku proslavu godišnjice braka i imamo veliku želju da nam ti budeš gost iznenađenja, posebno jer si nam ti omiljena pevačica. Bili smo nedavno i na tvom nastupu u Njujorku u klubu koji drži moj drug, pa bih preko njega i da stupim u kontakt s tobom i vidim sve uslove oko tvog dolaska i nastupa, ali sam prvo hteo da ti se obratim lično. Očekujem tvoj odgovor i nadam se da ćemo uspeti da se dogovorimo i da ćeš nam uveličati veselje. Srdačno, Miloš".
Sekulić je, oduševljena, ovo podelila sa prijateljima na Fejsbuku, napisavši: "Kako odbiti?! Počastvovana! NY - stižem!".
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Dan zaljubljenih

Nastavak na Press...






Povezane vesti

EMOCIJE: Goga Sekulić peva za zaljubljenog Miloša

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014, 08:12

Dirnuo je u srce!..Goga Sekulić provešće Dan zaljubljenih u Njujorku. Pevačica će se ponovo uputiti u Ameriku kako bi bila gošća na proslavi sedme godišnjice braka dvoje ljudi koji su se pre osam godina upoznali na njenom nastupu. Na Fejsbuku Goga je objavila pismo jednog Miloša, koje ju je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.