Fudbaleri Srbije poraženi od Brazila u Sao Paulu

Izvor: Politika, 07.Jun.2014, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Srbije poraženi od Brazila u Sao Paulu

 Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je u prijateljskoj utakmici u Sao Paulu od domaće selekcije Brazila sa 1:0 (0:0).

Strelac je bio Fred u 58. minutu.

Bila je ovo poslednja utakmica fudbalera Srbije na turneji po Americi, nakon što su prethodno u Njujorku pobedili Jamajku sa 2:1 i protiv Paname u Čikagu odigrali nerešeno 1:1.

Brazilci su imali generalnu probu pred start prvenstva sveta 12. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << juna, kada se na otvaranju, takodje u Sao Paulu, sastaju sa selekcijom Hrvatske.

Srpski fudbaleri izašli su na teren stadiona Morumbi u majicama s natpisom "Srbiji je potrebna pomoć" nastavljajući akciju podrške stanovništvu ugroženom katastrofalnim poplavama u našoj zemlji.

objavljeno: 06.06.2014.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Fudbaleri Srbije poraženi od Brazila u Sao Paulu

Izvor: Studio B, 07.Jun.2014

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je u prijateljskoj utakmici u Sao Paulu od domaće selekcije Brazila sa 1:0 (0:0)...Strelac je bio Fred u 58. minutu...Bila je ovo poslednja utakmica fudbalera Srbije na turneji po Americi, nakon što su prethodno u Njujorku pobedili Jamajku sa 2:1 i protiv Paname...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.