Evropska biznis konferencija MCCANN mreže u oktobru u Beogradu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Avg.2018, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropska biznis konferencija MCCANN mreže u oktobru u Beogradu

Ovim povodom u Beogradu će se 24. i 25. oktobra okupiti lideri svih McCann agencija iz Evrope kao i menadžeri McCann Worldgroup iz Njujorka.

Izuzetno sam ponosan što je baš Beograd izabran za domaćina ovog važnog skupa u našem sistemu. Sam događaj je prilika da između sebe razmenimo iskustva i analiziramo najbolje primere iz prakse, razgovaramo o novim trendovima u kreativnoj industriji i upoznamo se sa najnovijim alatima i procesima stvorenim unutar agencije. U tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << se i ogleda snaga našeg sistema i korist koja za naše klijente proizilazi iz činjenice da su McCann Adriatic agencije deo ovako razvijene i moćne mreže. Ovo je, u isto vreme, i veliko priznanje za McCann Beograd i celu I&F Grupu, koja je preko dvadeset godina jedan od najvažnijih partnera McCann Worldgroup na svetu,” izjavio je Vladimir Dimovski koji se nalazi na čelu McCann Adriatic, u čijem je sastavu i McCann Beograd, organizator evropske McCann Worldgroup konferencije.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.