EMOCIJE: Goga Sekulić peva za zaljubljenog Miloša

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMOCIJE: Goga Sekulić peva za zaljubljenog Miloša

Dirnuo je u srce!

Goga Sekulić provešće Dan zaljubljenih u Njujorku. Pevačica će se ponovo uputiti u Ameriku kako bi bila gošća na proslavi sedme godišnjice braka dvoje ljudi koji su se pre osam godina upoznali na njenom nastupu. Na Fejsbuku Goga je objavila pismo jednog Miloša, koje ju je veoma dirnulo.

- Moja supruga i ja slavimo godišnjicu braka, a na neki način ti si obeležila našu ljubav. Upoznali smo se pre osam godina,14. februara >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na tvom nastupu u Njujorku, a samo godinu dana kasnije smo se venčali. Imamo želju da nam ti budeš gost iznenađenja jer si nam omiljena pevačica - piše, između ostalog, u poruci.

Goga se nije dugo dvoumila, pa je pismo postavila na zid i napisala:

- Kako odbiti? Počastvovana! Njujork - stižem!

(Lj. R.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.