Džordž o Melu: Miriše na šampionski tim

Izvor: B92, 25.Sep.2017, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž o Melu: Miriše na šampionski tim

Trejd Karmela Entonija iz Njujork Niksa u Oklahoma Siti Tander podigao je popriličnu prašinu u NBA, posebno u Oklahomi.

Pre njega je u Tander stigao još jedan superstar – Pol Džordž, pa se navijači opet nadaju borbi za titulu kao u vreme Kevina Durenta.

Upravo se Džordž prvi oglasio od velike "trojke" koju ćemo gledati u OKC naredne sezone, a koju osim njih dvojice čini i MVP lige Rasel Vestbruk.

"Osećam da je ovo šampionski tim. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nalazim se na pravom mestu. Znam i da je Ras na pravom mestu. Melo je motivisaniji nego ikad. Kada spojite nas trojicu, gde svaki ima i dalje nešto da dokaže, znate da će to biti poseban tim. Imamo mladu, talentovanu ekipu, neverovatnog trenera (Bili Donovan), a vidite i da su čelnici spremni da urade šta god je potrebno da pojačaju tim. Sada nam je potrebna samo šminka da budemo sjajna organizacija i šansa da osvojimo titulu", rekao je Džordž.

Ovaj trio već ima zajedničko iskustvo, Vestbruk i Entoni su bili zajedno u ekipi SAD koja je osvojila Olimpijske igre 2012, a Džordž i Melo u selekciji koja je osvojila zlato u Riju prošle godine.

"Ras i Melo imaju dobar odnos još duže, davno pre nego što smo ga stvorili Melo i ja. Obojica smo izrazili ogromnu želju da igramo i u istom NBA dresu. Ovog leta smo dobili tu šansu, a s obzirom da je Melo želeo da napusti Nikse, spojili smo se. Rekao mi je da želi da bude deo ovog tima i više nije bilo problema da se to realizuje", dodao je Džordž.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.