Džim Keri dao najčudniji intervju, pa ga još čudnije objasnio

Izvor: B92, 12.Sep.2017, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džim Keri dao najčudniji intervju, pa ga još čudnije objasnio

Glumac Džim Keri pojavio se na nedelji mode u Njujorku i dao jedan od najčudnijih intervjua do sada.

U želji da dobije neku izjavu od glumca, novinarka E! news-a ga je zaustavila na crvenom tepihu.

“Sve ovo nema nikakvog smisla. Morate priznati, ovo je potpuno besmisleno. Želeo sam da pronađem najbeznačajniju stvar i da joj se priključim, i evo me ”, rekao je glumac. Pomalo zbunjena, novinarka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga je pitala o ikonama koje se slave na događaju, na šta je komičar odgvorio: "Ikone. Da li ti veruješ u ikone? Ja verujem u ličnosti. Ne verujem da postojiš, ali ostavljaš predivan miris u vazduhu." Stvari su postale pomalo uvrnute kada je Keri nastavio. "Ja ne verujem u ikone. Ja ne verujem u ličnosti. Verujem da mir postoji izvan ličnosti, izvan izuma i prerušavanja. Verujem da smo mi polja energije koja plešu samo za sebe. I nije me briga".

Novinarka je nakon toga upitala Kerija zašto se doterao za događaj, na šta je Keri odgovorio: "Nisam se doterao, ja ne postojim. Postoje samo stvari koje se dešavaju... Stvar je u tome, ovo nije naš svet. Dobra vest je da nismo bitni".

Na Filmskom festivalu u Torontu Keri je pokušao da objasni o svoje ponašanje.

“To nisam bio ja. Jednostavno se tako desilo”, rekao je Keri.

"Ko je Džim Keri? On zapravo ne postoji".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džim Keri dao najčudniji intervju, pa ga još čudnije objasnio

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Sep.2017

Glumac Džim Keri pojavio se na nedjelji mode u Njujorku i dao jedan od najčudnijih intervjua do sada...U želji da dobije neku izjavu od glumca, novinarka E! news-a ga je zaustavila na crvenom tepihu...“Sve ovo nema nikakvog smisla. Morate priznati, ovo je potpuno besmisleno. Želio sam da pronađem...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.