Durent i Niksi? Samo je pitanje vremena kada će potpisati

Izvor: B92, 28.Apr.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durent i Niksi? "Samo je pitanje vremena kada će potpisati"

Kevin Durent, po mnogima najbolji košarkaš današnjice, mogao bi od naredne sezone da nosi dres Njujork Niksa, prenosi ESPN.

Odavno postoje spekulacije da će Durent ovog leta potpisati za slavnu franšizu iz Njujorka, a to je još podgrejao tekst Iana Beglija.

Novinar koji prati Nikse za ESPN, napisao je članak u kojem su neimenovani igrači, blisku Durentu, potvrdili da je ovo veoma realno da se desi.

Jedan agent otišao je još dalje i rekao: "Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pitanje kada će uzeti ulovku i potpisati ugovor".

Pored toga, u tekstu je zanimljiva i rečenica neimenovanog generalnog menadžera: "Ukoliko uspe da osvoji titulu u Njujorku, to bi potpuno promenilo sliku o njemu".

Durent trenutno igra za Golden Stejt, tu je već treću godinu, ali pitanje je da li će i naredne nositi tres Voriorsa.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.