Denver pobedio Njujork uz 21 poen Jokića (VIDEO)

Izvor: Beta, 09.Feb.2022, 09:21

Denver pobedio Njujork uz 21 poen Jokića (VIDEO)

Košarkaši Denvera pobedili su noćas Njujork sa 132:115 i naneli mu četvrti uzastopni poraz, odnosno 10. u poslednjih 12 utakmica u NBA ligi.Do devete uzastopne ponede protiv Niksa, Denver su predvodili Bons Hajland sa 22 poena i šest skokova i srpski centar Nikola Jokić sa 21 poenom, 11 skokova i sedam asistencija.U drugoj uzastopnoj pobedi Nagetsa Vil Barton učestvovao je sa 20 poena, sedam skokova i pet asistencija, Džamajkl Grin sa 20 poena, a Aron Gordon sa 19 poena, osam skokova i četiri asistencije.Niksi su u Denveru izgubili 14. uzastopnu utakmicu, a najefikasniji u toj ekipi bio je Džulijus Rendl sa 28 poena, 10 skokova i šest asistencija. Evan Furnije dodao je 21 poen i sedam skokova, a Ar Džej Baret 18 poena.Košarkaši Atlante pobedili su Indijanu sa 133:112. Hokse je predvodio Trej Jang sa 34 poena i 11 asistencija, a Džon Kolins postigao je 20. Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović pobedi je doprineo sa 13 poena, dva skoka i dve asistencije.U ekipi Indijane Kris Duarte postigao je 25 poena, a Lens Stivenson 24 poena, devet skokova i osam asistencija.Košarkaši Milvokija pobedili su Los Andjeles Lejkerse sa 131:116 i zabeležili četvrtu uzastopnu pobedu. Aktuelne šampione predvodio je Janis Adetokunbo sa 44 ...
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

AMERIKANCIMA ZAPALO ZA OKO NEŠTO ŠTO NIKO NIJE VIDEO KOD SRPSKOG SUPESTARA: Evo šta Jokić radi pred svaku utakmicu!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2022

NBA superstar Nikola Jokić je odigrao još jednu fenomenalnu partiju. Nagetsi su nadigrali Nikse u Denveru, a sjajna timska igra omogućila je Jokiću da se 18 minuta odmara na klupi, pa je Srbin ulazio u igru tek kada bi Njujork zapretio i smanjivao razliku.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.