Cerar posle Plenkovićevog govora otkazao posetu Hrvatskoj

Izvor: B92, 21.Sep.2017, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cerar posle Plenkovićevog govora otkazao posetu Hrvatskoj

Ljubljana -- Slovenački premijer Miro Cerar odlučio je da otkaže posetu Hrvatskoj koja je planirana za narednu nedelju.

Kako se navodi, Cerar je to odlučio posle komentara hrvatskog premijera Andreja Plenković o arbitraži u vezi slovenačko-hrvatske granice u govoru na Generalnoj skupštini UN u Njujorku, javila je STA.

Plenković je izjavio u UN da je Hrvatska morala izaći iz kompromitovane arbitraže o granici sa Slovenijom i upozorio da takvo "nepoštovanje međunarodnog prava" obeshrabruje ostale države da sporove rešavaju uz pomoć treće strane, prenela je Hina.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cerar otkazao sastanak sa Plenkovićem

Izvor: Blic, 21.Sep.2017

Slovenački premijer Miro Cerar odlučio je da otkaže posetu Hrvatskoj koja je planirana za narednu nedelju posle komentara hrvatskog premijera Andreja Plenković o arbitraži u vezi slovenačko-hrvatske granice u govoru koji je održao na Generalnoj skupštini UN u Njujorku, javila je STA...Plenković...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.