Bugi iz Beograda - od margine Bruklina do hvatanja Bolta

Izvor: B92, 09.Okt.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugi iz Beograda - od margine Bruklina do hvatanja Bolta

Vladimir Milivojević Bugi je svetski poznat fotograf iz Beograda. Njegovi radovi objavljivani su u izdanjima prestižnimh časopisa poput "Njujork tajmsa", magazina "Tajm" i "Hak".

Ovo je prva priča u serijalu “Izuzetni ljudi” koji je Vajs uradio za B92.net - o ljudima koji su, uprkos uspehu, skoro nepoznati u svojoj zemlji, a karijeru grade na globalnoj sceni. Srećemo ih svaki dan, a ne znamo ko su.

Bugi je već godinama jedan od glavnih fotografa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kampanja za brendove kao što su Najki, Puma i HBO. Pažnju na sebe skrenuo je fotografijama ljudi sa margine društva, pre svega sa ulica Njujorka, u kojem živi paralelno sa Beogradom od 1998.godine.

Uskoro mu izlazi šesta knjiga fotografija.

Pogledajte video:

U narednim nedeljama još videa koje je Vajs uradio za serijal "Izuzetni ljudi" - samo na B92.net.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.