Bračni par pronašao zakopano blago u svom dvorištu

Izvor: B92, 16.Maj.2018, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bračni par pronašao zakopano blago u svom dvorištu

Dečji san o pronalasku skrivenog blaga ostvario se jednom paru iz Njujorka kada su u dvorištu svoje kuće pronašli metalni sef pun zlata, dijamanata i novca.

Ispostavilo se da 52.000 dolara koje su našli zakopane pripadaju njihovim komšijama koji su bili opljačkani sedam godina pre toga.

Blago u dvorištu Metju i Marija Emanuel pronašli su kada su unajmili radnike da im posade novo drveće. Do sada su živeli kući već četiri godine potpuno nesvesni šta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krije njihov vrt.

Tek kada je jelen pojeo ostatke starog drveća ugledali su metalnu kutiju.

“Nismo shvatili da je reč o sefu, mislili smo da su unutra neke žice od struje“, objasnio je Metju.

Radnici su izvukli kutiju, a unutra je pronađeno zlatno prstenje, uključujući i verenički prsten, novčanice od po 100 dolara i poludragi kamen.

“Bilo je neverovatno. Unutra je bio papir s adresom naših komšija. Pokucao sam na njihova vrata i pitao da li ih je neko opljačkao, a oni su rekli da jeste. Gospođa je bila u šoku“, otkriva i dodaje da su joj policajci rekli da nakon pljačke nikada više neće videti svoje stvari.

Pljačka se dogodila još 2011. godine, a komšije kojima je vraćen nakit nisu želeli da otkrivaju svoje ime i prezime.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bračni par pronašao zakopano blago u svom dvorištu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2018

Dečiji san o pronalasku skrivenog blaga ostvario se jednom paru iz Njujorka kada su u dvorištu svoje kuće pronašli metalni sef pun zlata, dijamanata i novca...Ispostavilo se da 52 hiljade dolara koje su našli zakopane pripada njihovim komšijama koji su bili opljačkani pre sedam godina...Blago...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.