Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Sep.2021, 09:31

Borel u Njujorku organizovao večeru za lidere Zapadnog Balkana

Visoki predstavnik za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borel (Josep Borrell) priredio je na marginama Generalne skupštine UN neformalnu večeru sa liderima Zapadnog Balkana na kojoj su razgovarali o situaciji u regionu i odnosima EU-Zapadni Balkan, kao i o pripremama za samit EU-Zapadni Balkan početkom oktobra.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borel u Njujorku organizovao večeru za lidere Zapadnog Balkana

Izvor: Beta, 22.Sep.2021

Visoki predstavnik za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borel (Josep Borrell) priredio je na marginama Generalne skupštine UN neformalnu večeru sa liderima Zapadnog Balkana na kojoj su razgovarali o situaciji u regionu i odnosima EU-Zapadni Balkan, kao i o pripremama za samit EU-Zapadni Balkan početkom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.