Borba dekoltea na crvenom tepihu: Jedna dama bila je prefinjenija od ostalih

Izvor: B92, 07.Feb.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba dekoltea na crvenom tepihu: Jedna dama bila je prefinjenija od ostalih

Sinoć je u Njujorku održana amfAR gala veče kojim je otvorena Nedelja mode u Njujorku.

Gala veče koje ima u humanitarni karakter okupilo jed mnoga poznata lica i sveta poznatih, a najviše pažnje privukle su tri dame i svečanim haljinama dubokih dekoltea.

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i manekenke Hajdi Klum i Alesandra Ambrosio kao da su se utrkivale koja će dublji dekolte da ponese.

Kim je nosila crnu haljinu modne kuće Versaće, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se Hajdi Klum odlučila za srebrnu haljinus dekolteom do pupka.

Najprefinjenija bila je bivša manekenka Viktorijinih anđela Alesandra Ambrosio za koju mnogi kažu da je definitivno bila zvezda sinoćnje večeri.

Šta vi mislite?
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poznati na crvenom tepihu amFar gale

Izvor: Tracara.com, 07.Feb.2019

Zvanično je počela Nedelja mode u Njujorku i to humanitarnom amfAR Gala večeri pojavile su se neke od najvećih zvezdi današnjice među kojima su Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio i Karolina Kurkova.  Zvezde su bile obučene u najnovije komade svetskih dizajnera,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.