Barsa juri Dilejnija, a on u kampu Njujork Niksa

Izvor: B92, 28.Avg.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa juri Dilejnija, a on u kampu Njujork Niksa

Američki plejmejker Malkolm Dilejni velika je želja španske Barselone, a igrač se trenutno nalazi u trening kampu NBA ekipe Njujork Niks.

Malkolm Dilejni traži svoje mesto u NBA ligi posle saradnje sa Atlanta Hoksima i prošlogodišnje epizode u kineskom šampionatu.

Dilejni se trenutno nalazi na mini kampu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Njujork Niksa, a kako je njegov agent potvrdio za Dilejnijeve usluge je zainteresovana ekipa Barselone.

Barsa želi da se pojača na poziciji plejmejkera pošto su silom prilika ostali bez Tome Ertela koji se povredio na pripremnoj utakmici reprezentacije Francuske i čeka ga duga pauza.

Vremena za Barsu je sve manje, a nema baš ni previše opcija na tržištu tako da deluje da bi Dilejni bio veoma dobro "prinudno" rešenje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.