Bajern presudio Favru? Dortmund spremio zamenu, na klupu stiže anonimus koji je otkrio Halanda!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020, 11:06

Bajern presudio Favru? Dortmund spremio zamenu, na klupu stiže anonimus koji je otkrio Halanda!

Kao jedan od kandidata spominjao se i Niko Kovač, ali sada se pojavilo novo ime.

Trener fudbalera Salcburga Džes Marš najobziljniji je kandidat da preuzme Borusiju Dortmund, preneli su danas nemački mediji.

Sadašnji trener Borusije Lusijen Favr blizu je odlaska iz kluba, a ako se to dogodi, trebalo bi da ga zameni Amerikanac.

Marš ima 46 godina. Prošle sezone je bio pomoćnik Ralfu Rangniku u Lajpcigu, a Salcburg je na početku ove preuzeo pošto je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Marko Roze otišao u Borusiju Menhengladbah.

Amerikanac je u domovini predvodio Montreal i Njujork Redbul.

Marš je, takođe, jedan od najzaslužnijih za pojavljivanje norveškog napadača Erlinga Halanda.

Haland je u jesenjem delu sezone igrao za Salcburg, za koji je dao 28 golova na 22 utakmice, pre nego što je otišao u Borusiju Dortmund.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Iz Red Bula u Borusiju Dortmund

Izvor: B92, 04.Jun.2020

Trener fudbalera Salcburga Džes Marš najobziljniji je kandidat da preuzme Borusiju Dortmund, preneli su danas nemački mediji...Sadašnji trener Borusije Lusijen Favr blizu je odlaska iz kluba, a ako se to dogodi, trebalo bi da ga zameni Amerikanac...Marš ima 46 godina. Prošle sezone je bio pomoćnik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.