BIZARAN SLUČAJ! Samoubica skočio sa zgrade direktno na PROLAZNIKA, obojica poginuli na licu mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 15:49

BIZARAN SLUČAJ! Samoubica skočio sa zgrade direktno na PROLAZNIKA, obojica poginuli na licu mesta

Tragični događaj istovremenog samoubistva i ubistva potresao je treći po veličini grad u američkoj državi NJujork, Jonkers.

Muškarac koji je skočio u ponedeljak veče sa krova stambene zgrade "sleteo" je na osobu ispod. Obojica su poginula na licu mesta, saopštila je policija grada na reci Hadson.

Šokantna scena se odigrala u kulama Kromvel tauers na aveniji Lokast hil kada je "izbezumljeni" 25-godišnjak skočio sa zgrade na 61-godišnjeg muškarca koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se, nesrećnim sticajem okolnosti, nalazio ispred zgrade.

"Čini se da je incident tragična situacija i istraga je u toku", saopštila je policija Jonkersa koja razgovara sa svedocima i članovima porodice oba muškarca.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.