Al Paćino prvi put glumi u televizijskoj seriji, Usput, ovo je luda priča, ludi horor

Izvor: B92, 21.Feb.2020, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Al Paćino prvi put glumi u televizijskoj seriji, ''Usput, ovo je luda priča, ludi horor''

Prvi put u svojoj više od pet decenija dugoj glumačkoj karijeri slavni američki glumac Al Paćino okušao se u TV seriji koja će u petak početi da se prikazuje na Amazon prajm video-programu.

Radnja serije 'Hunters' smeštena je u Njujork 1977. godine. Priča prati Mejera Ofermana (Al Paćino), vođu grupe lovaca na naciste koji je preživeo Holokaust. On otkriva da u SAD u tajnosti žive stotine visokih nacističkih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oficira koji planiraju da uspostave Četvrti rajh. Zadatak 'lovaca' je da ih 'izvuku' iz njihovih skloništa i privedu pravdi.

Serija je nadahnuta istinitom pričom i posvećena je pokojnoj baki tvorca serije Dejvida Vajla, koja je preživela Holokaust.

"Nikada do sada nisam snimao seriju od deset epizoda. Dakle, to je nešto poput dvanaestosatnog filma", rekao je za Rojters Paćino, koji u aprilu navršava 80 godina.

"Usput, ovo je luda priča... Ludi horor, stvarno zastrašujuća... Jednako teška i puna dubokih emocija", rekao je Paćino, koji je na ovogodišnjoj dodeli Oskara nominovan za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu "Irac".

Reditelj serije Dejvid Vajl želeo je da ispriča priču svoje bake, njeno iskustvo iz rata o kojima mu je govorila dok je bio dete.

"Ovo je svojevrsno 'ljubavno pismo' mojoj baki", kazao je.

"Želeo sam da prenesem njenu priču sledećoj generaciji i podučim ljude o Holokaustu kako bismo sprečili da se tako nešto ikada više ponovi."

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Al Paćino prvi put glumi u televizijskoj seriji

Izvor: Radio 021, 21.Feb.2020

Prvi put u svojoj više od pet decenija dugoj glumačkoj karijeri slavni američki glumac Al Paćino okušao se u TV seriji koja će u petak početi da se prikazuje na Amazon Prime Videu...Radnja serije 'Hunters' smeštena je u Njujork 1977. Priča prati Mejera Ofermana (Al Paćino), vođu grupe lovaca...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.