Izvor: RuskaRec.ru, 05.Apr.2017, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP Rusije obećao milion rubalja za podatke o ubicama policajaca u Astrahanju

Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije nudi milion rubalja (16 600 evra) za svaku informaciju  koja može da pomogne u hvatanju osumnjičenih za ubistvo policajaca u Astrahanju. To je saopštila portparolka ruskog MUP-a Irina Volk.
Dvojicu policajaca u Astrahanju ubili radikalni islamisti
Nepoznate osobe su u utorak pucale u patrolu saobraćajne policije i ubile dvojicu policajaca. Izvor iz policije je za RIA Novosti da su zločinci namerno izazvali saobraćajnu nesreću i naterali >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << drugog učesnika nesreće, vozača Nissan-a, da pozove policiju.  
Nakon što su pucale u inspektore, ubice su uzele njihovo službeno oružje i pobegle. Kasnije je njihovo vozilo pronađeno deset kilometara od Astrahanja.
Istražni komitet je već utvrdio identitet osmorice napadača. Dvojica osumnjičenih su zadržani u Astranju, a za ostalima je raspisana poternica.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.