Živković lažirao svoje radno iskustvo zbog zaposlenja u Kancelariji za mlade?!

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Nov.2018, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković lažirao svoje radno iskustvo zbog zaposlenja u Kancelariji za mlade?!

Kako su potvrdili u PU i Višem javnom tužilaštvu u Nišu, Stevanu Živkoviću šefu Kancelarije za mlade, pored aktuelnog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja (pranje pare), je pridodata i krivična prijava za "falsifikovanje dokumentacije".

Živkoviću se, nakon sumnje da je zloupotrebio službeni položaj, tačnije u malverzaciji od 1,8 miliona dinara (pranje novca), zbog čega je bio u pritvoru, stavlja na teret i krivično delo falsifikovanje dokumentacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />
On je, kako se navodi u saopštenju, preko Kik boks kluba "Naissus" i Udruženja "Omladinski edukativni centar" obezbedio potvrde da je kod njih radio na poslovima diplomiranog pravnika, što mu je bilo neophodno za zaposlenje u Kancelariji za mlade Grada Niša, odnosno to mu je trebalo da formalno ispuni uslov od tri godine iskustva u struci.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.