Žena izgorela u požaru u stanu na niškom bulevaru

Izvor: JužneVesti.com, 20.Nov.2018, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena izgorela u požaru u stanu na niškom bulevaru

U požaru koji se dogodio jutros oko 9 sati u stanu na drugom spratu u zgradi na Bulevaru Zorana Đinđića u Nišu stradala je jedna osoba, a nezvanično saznajemo da je reč o starijoj ženi.

U niškoj Hitnoj pomoći kažu da je njihova ekipa u stanu koji je zahvatio požar zatekla ugljenisano telo jedne osobe, te da su samo mogli da konstatuju smrt.

Lekari kažu da nisu mogli da utvrde identitet žrtve, a prema rečima nekih od stanara zgrade u stanu je živela starica >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koja je bila nepokretna.

Niškoj policiji požar na Bulevaru Zorana Đinđića 103 je prijavljen u 9:10, a kako kažu, vatrogasci su ga brzo lokalizovali. Naglašavaju da su ekipe na terenu i da se utvrđuju sve okolnosti.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Starica izgorela u požaru na Bulevaru Zorana Đinđića u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Nov.2018

Kako su potvrdili u niškoj Hitnoj pomoći, starija žena stradala je od posledica požara koji je izbio u stanu na Bulevaru Zorana Đunđića, jutros oko 9 sati. Identitet žrtve nije odmah utvrđen, jer je telo bilo u ugljenisanom stanju...U PU Niš kažu da je požar na Bulevaru Zorana Đinđića...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.