Za startapove i mikro privredna društva 5 miliona za razvoj inovativnih delatnosti

Izvor: JužneVesti.com, 18.Avg.2022, 10:06

Za startapove i mikro privredna društva 5 miliona za razvoj inovativnih delatnosti

Grad Niš raspisao je javni poziv za dodelu sredstava za podršku razvoja inovativnih delatnosti, a iz budžeta je za to opredeljeno 5 miliona, odnosno najviše milion dinara po privredniku.

Na javnom pozivu mogu da učestvuju startap timovi i mikro privredna društva, ne starija od tri godine, a koja su registrovana i imaju sedište na teritoriji grada Niša.

Ciljevi dodele su podrška razvoja inovativnih delatnosti i novih inovativnih visokotehnoloških proizvoda i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << usluga i procesa i stvaranje inovativnih kompanija zasnovanih na znanju, povećanje konkurentske sposobnosti privrednih subjekata kroz finansiranje inovativnih tržišno orjentisanih projekata - navode u konkursu.

Kako stoji u javnom pozivu, korisnici sredstava su u obavezi zapošljavanja nezaposlenih lica, kao i da planirane aktivnosti realizuju u periodu od 12 meseci.

Rok za podnošenje prijava je 9. septembar, a više o konkursnim uslovima možete pogledati u javnom pozivu Grada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.