Za pobedu protiv Mladosti Radničkom potrebno više energije, agresije i želje

Izvor: JužneVesti.com, 16.Avg.2019, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za pobedu protiv Mladosti Radničkom potrebno više energije, agresije i želje

Premijeru na novoj travi svog stadiona lučanska Mladost imaće u duelu sa niškim Radničkim u subotu, 17. avgusta. Za pobedu u 5. kolu Superlige niškom timu biće potrebno mnogo više energije, agresije i želje, smatra njegov trener Simo Krunić, mada kaže da ne bi bio razočaran ni nerešenim rezultatom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Radniku povratili atmosferu, pa optimistično putuju u Inđiju

Izvor: JužneVesti.com, 16.Avg.2019

Ubedljivi poraz od Vojvodine teško je pao fudbalerima Radnika, ali su tokom ove nedelje povratili atmosferu, kaže trener Surduličana Slaviša Božičić, pa sa mnogo pozitivne energije idu na megdan Inđiji. Ovaj meč 5. kola Superlige igra se u subotu, 17. avgusta.

Nastavak na JužneVesti.com...

Mašinac počinje sezonu na Delijskom visu protiv kragujevačkog Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 16.Avg.2019

Na početku nove sezone u Superligi, Mašinac će "ukrstiti koplja" sa kragujevačkim Radničkim koji se, za razliku od niškog tima, kaže njegov trener Perica Krstić, dosta pojačao tokom leta. Ovaj meč 1. kola Superlige igra se u subotu, 17. avgusta na Delijskom visu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.