Više od očekivanog: Završen deseti jubilarani Sajam automobila u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Okt.2019, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od očekivanog: Završen deseti jubilarani Sajam automobila u Nišu

Ceremonijom zatvaranja u niškoj hali "Čair", danas je završen jubilarni X Sajam automobila. Organizatori više nego zadovoljni posetom i efektima sajma. Za tri dana trajanja, Sajam je posetilo više od 20.000 ljudi.

„Svi mi presrećni. Ovaj jubilarni Sajam je najposećeniji i oborio je neke nove rekorde", izjavio je direktor "Siti marketinga" Oliver Paunović, organizator "Auto moto festa" i najavio neko naredno održavanje sajma u većem prostoru.

Ljubitelji >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << atomobila mogli su da vide preko 100 automobila,15 izlagača, pet srpskih i dve balkanske premijere, a po prvi put su predstavljeni i električni automobili i motocikli.

Za najbolji automobil ovogodišnjeg sajma, proglašena je "Mazda CX30", koja je ove godine upravo u Nišu imala svoju balkansku premijeru,

Za najbolji štand proglašen Škodin štand, Auto Čačak, a nagrade je uručio predsednik GO Medijana, Nebojša Kocić.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.