Već mesec dana otvorena šahta u Ulici Pavla Jurišića Šturma u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2021, 08:35

Već mesec dana otvorena šahta u Ulici Pavla Jurišića Šturma u Nišu

Na ulazu u parking u Ulici Pavla Jurišića Šturma u Nišu građani ukazuju da je već mesec dana otvorena šahta, a kako se vidi na fotografijama, ograđena je granama i kantom. Navode da predstavlja opasnost za automobile.

Građani preko aplikacije "Prijavi problem" navode da zbog otvorene šahte ni pešaci nisu bezbedni.

Na ulazu na parking u ulici Pavla Jurišića Šturma, ispred zgrade br. 3 (na Delijskom visu) otvorena je šahta već mesec dana. Predstavlja veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << opasnost za automobile koji se kreću ulicom, kao i one koji ulaze na parking. Takođe je opasnost i za pešake, naročito noću - kažu čitaoci preko aplikacije.

Na fotografijama koje su zabeležili čitaoci vidi se da je šahta delimično ograđena granama i kantom za boje.

Podsetimo, otvorene šahte nisu redak slučaj u Nišu, a građani ih sve kreativnije obeležavaju, kako bi bile vidljivije i kako bi bilo bezbednije za pešake i vozače. Nedavno su čitaoci ukazali i da postoji takav problem u blizini niške Osnovne škole "Branko Miljković".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.