Uži centar Niša i nekoliko sela bez vode do 15 sati

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jul.2020, 09:53

Uži centar Niša i nekoliko sela bez vode do 15 sati

Zbog havarije u Ulici 7. jula, kako saopštavaju iz JKP Naissus, uži centar grada imaće prekide u snabdevanju vodom do 15 sati. Danas će bez vode biti i stanovnici Rendgenove ulice, a suve česme će biti i u delu Gornjeg Matejevca, u Mramoru i delu sela Popovac.

U Ulici 7. Juli, iza Gradske kuće trenutno je voda na ulici, pa je nužno raskopavanje, obaveštavaju iz Vodovoda, te će zbog radova na popravci vodovodne mreže, stanovnici ovog dela Niša do 15 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << imati slabiji pritisak u cevima, a voda neće konstantno moći da teče slavinama.

U Rentgenovoj ulici kod broja 27 došlo je do kvara na mreži, pa će stanovnici ovog dela ulice do 15 sati biti bez vode, a ukoliko se ustanovi da je kvar veći moguće je i da cela ulica nema vodu.

Voda je na više lokacija u Gornjem Matejevcu gde potreban iskop na svakoj. Zbog većeg broja intervencija, ulice Livađanska, Kraljevića Marka, Kralja Aleksandra i kod spomenika, na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ovom selu - kažu u Naissusu.

U delu sela Mramor, kako objašnjavaju iz Vodovoda, kod trafoa, neće biti vode do 15 sati jer se radi na popravci priključka, a iz istih razloga moguć je prekid vodosnabdevanja u delu ulice Mileta Đurđanovića u selu Popovac kod broja 57.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.