Utihnuo protest u Nišu - skupilo se dvadesetak mladih

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jul.2020, 22:50

Utihnuo protest u Nišu - skupilo se dvadesetak mladih

Iako su protesti u Nišu počeli burno, uz veliki broj demonstranata, zastave i parole, osme večeri se okupilo dvadesetak mladih.

Za razliku od prethodnih, ove večeri okupljeni građani nisu išlu u protestnu šetnju, već su neko vreme proveli na Trgu kralja Milana. Prema rečima reportera Južnih vesti, na protest su došli uglavnom mladi, a nije bilo transparenata. Foto: V. Keser

Okupljeni nisu išli u protestnu šetnju, nije bilo parola, ali su pustili muziku >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << - kaže naš reporter.

Demonstranti su se razišli, ali nisu rekli da li će se okupiti i sutra.

Podsetimo, protesti u Nišu počeli su pre nedelju dana, dan nakon okupljanja nezadovoljnih građana u Beogradu, a nezadovoljni građani protestovali su i u drugim gradovima na jugu Srbije - Leskovcu, Vranju i Pirotu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na protestu u Nišu samo dvadesetak mladih

Izvor: Danas, 15.Jul.2020

Za razliku od prethodnih sedam  večeri, kad je mesto okupljanja bilo ispred Skupštine grada Niša, protest je održan na Trgu kralja Milana, bez ikakvih transparerenata i parola, samo je puštena muzika sa ozvučenja. Večeras prvi put nije održana ni protestna šetnja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.