Uručena priznanja Zlatni ključ, Kapetan Miša Anastasijević i Dunavski kapetan

Izvor: RadioCity.rs, 04.Nov.2020, 23:13

Uručena priznanja Zlatni ključ, Kapetan Miša Anastasijević i Dunavski kapetan

Grad Niš dobitnik je ovogodišnje nagrade Zlatni ključ Dunavskog biznis foruma. Ova nagrada uručuje se  gradovima koji su doprineli lokalnom razvoju, ali i zalaganjem uticali na razvoj i izgradnju prosperiteta. 
Zaista je velika čast i privilegija dobiti ovakvo priznanje od eminentinih članova žirija koji su prepoznali grad Niš, kao  grad pametnih ljudi. Ono što je najznačajnije je da su uticajni članovi našeg društva dobili priznanje Kapetan Miša Anastasijević>> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << rekla je Dušica Davidović, zamenica gradonačelnice i dodala da ovo priznanje daje nadu da će Grad Niš biti prepoznat kao regionalni centar razvoja ovog dela Srbije.
U Oficirskom domu predato je ukupno 18 priznanja, a Gradu Nišu dodeljen je Zlatni ključ. Ovo priznanje se dodeljuje dvadeset godina preko projekta Put ka vrhu, u saradnji sa agencijom Media Invent, Univerzitetima iz Novog Sada i Beograda i Unije poslodavaca Srbije, a uz pomoć Privredne komore Srbije.
“Kada vidite ovoliko puno ljudi, shvatite koliko je Niš ozbiljan grad i koliko ima ozbiljnih ljudi u ovom gradu i zaslužuju ne samo ovakvu nagradu, nego i veći broj priznanja. Sama nagrada koju sam ja primio je priznanje privrednoj komori, s obzirom na to, da smo već četiri godine najuspešnija Privredna komora u sistemu komora Srbije i to je priznanje svim privrednicima koji sa nama postižu ove rezultate. Dobra je uteha da investicije i proizvodnja nisu stale i da su stvari pod kontrolom”, rekao je Aleksandar Milićević, direktor Regionalne privredne komore.
Nacionalna priznanja koje se dodeljuje već dve decenije unazad, “Kapetan Miša Anastasijević“ uručena su najuspešnijim predstavnicima iz kulture, sporta,  zdravstva, privrede i nauke.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.