Ulica u Popovcu bez asfalta 5 meseci zbog izgradnje vodovoda

Izvor: JužneVesti.com, 10.Dec.2018, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulica u Popovcu bez asfalta 5 meseci zbog izgradnje vodovoda

Blato i bare na glavnom putu kroz Popovac su realnost građana koji žive u ovom selu jer je, kako navodi čitalac preko aplikacije "Prijavi problem", asfalt skinut još u julu. Iz Direkcije za izgradnju Niša kažu da će ulica biti asfaltirana na proleće, pošto se radovi na izgradnji vodovodne mreže završe.

Čitalac koji se požalio na ovakvu situaciju u selu, kaže da su radovi počeli u julu. Dodaje da je plan bio da se završe za dva meseca, ali kako svedoče fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koje je prosledio redakciji, ulica je i dalje bez asfalta, a cevi su iznad zemlje. Problem stanovnika ovog sela zbog dugotrajnih radova je veći time što ovom ulicom prolazi autobus. Foto: Prijavi problem/čitalac

Na ovom delu puta, inače radi se o glavnom putu, je u potpunosti skinut asfalt zbog čega je javni prevoz u potpunosti obustavljen, a da pritom nije ubačen dovoljan broj polazaka na "alternativnoj" autobuskoj liniji. Ljudi nemaju čime da idu na posao, kao ni da se vrate jer su autobusi prepuni. Kako se vreme pogoršava situacija je sve gora, kao i put. Pošto put nije posut peskom, rupe su sve veće i dublje, a blato i bare predstavljaju pravi izazov čak i za pešake - napisano je u aplikaciji.

Iz Direkcije za izgradnju grada navode da će vodovodna mreža biti završena do kraja godine, ali da će tek na proleće ulica dobiti asfalt, dok će u međuvremenu dobiti nasip.

Radovi na izgradnji vodovodne mreže završiće se do kraja godine, nakon toga ulica će se nasipati zbog prolaska vozila, a na proleće izvršiće se asfaltiranje - navode iz Direkcije za izgradnju.

Inače, kako je napisao građanin koji je prijavio ovaj problem stanovnika niškog sela, ove radove nazvali su "istorijskim". Iz Direkcije nisu precizirali zbog čega se i da li se uopšte kasni sa ovim radovima ili je plan bio da izgradnja vodovodne mreže toliko traje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.