Uhapšeni mladići iz Niša i Aleksinca zbog sumnje da su zelenašili

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni mladići iz Niša i Aleksinca zbog sumnje da su zelenašili

Zbog sumnje da su od 68-godišnjaka iznuđivali novac i naplaćivali mu kamatu, jer se kod njih zadužio 4.000 evra, uhapšeni su 27-godišnjak i 32-godišnjak iz Niša, kao i 34-godišnjak iz Aleksinca.

Sumnja se, navode u policiji, da su A. K, S. S. i M. V. u prethodnom periodu, uz pretnje, od 68-godišnjaka zahtevali naplatu duga i kamate.

Zato im se na teret stavlja krivično delo iznuda.

Osumnjičeni su uhapšeni prilikom primopredaje novca - navode u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << policiji.

Inače, iz policije navode da su prilikom hapšenja kod A. K. pronašli kašikaru i manju količinu kokaina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.