Uhapšeni Nišlija i Aleksinčanin zbog sumnje da su dilovali drogu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Okt.2018, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni Nišlija i Aleksinčanin zbog sumnje da su dilovali drogu

Sa lisicima na rukama zbog sumnje da je dilovao MDMA i kokain, kako kažu u Policijskoj upravi Niš, završio je 28-godišnjak iz Niša. Policija je uhapsila i 39-godišnjeg Aleksinčanina kod koga su pronašli oko 300 g marihuane, 2 kg sirovog kanabisa, semenke marihuane i vagicu za precizno merenje sa tragovima narkotika.

U automobilu A. S. policija je pronašla čak 198 tableda MDMA i 3 paketa kokaina.

Sumnja se da je pronađena droga bila namenjena daljoj prodaji. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilštvu u Nišu - navode u policiji.

Policija je, kažu, uhapsila i I. A. iz Aleksinca zbog sumnje da je dilovao marihuanu.

Policija je u stanu osumnjičenog pronašla tri paketa marihuane, kao i dva kilograma sirovog kanabisa, semenke marihuane i vagicu za precizno merenje sa tragovima narkotika - navode u policiji.

I njemu je određen pritvor do 48 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nišlija i Aleksinčanin uhapšeni zbog trgovine narkoticima

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2018

Niška policija uhapsila je A.S. (26) iz Niša i I.A. (39) iz Aleksinca zbog sumnje da su trgovali narkoticima, a kod njih su zaplenjeni marihuana, kokain i metamfetamin, saopštila je Policijska uprava u Nišu...U automobilu A.S. pronаđeno je 198 tаbletа metamfetamina i mаnja količinu kokаinа...U...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.