Uhapšene Nišlije kod kojih je pronađeno 6,5 kg marihuane

Izvor: JužneVesti.com, 10.Sep.2019, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene Nišlije kod kojih je pronađeno 6,5 kg marihuane

Sa lisicama na rukama završio je 35-godišnjak iz Niša, u čija dva stana je policija, kako kažu, pronašla 103 paketa marihuane i pare u raznim valutama. Pored njega, dodaju, uhapšen je i 37-godišnjak, u čijem stanu je pronađeno 6 paketa marihuane.

Zaplenjena marihuana; foto: MUPN. P. i M. S. se stavlja na teret krivčno delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana N. P, policija je zaplenila 30 paketa marihuane i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << novac u raznim valutama, a u drugom stanu koji on koristi još 73 paketa ove droge i osam mililitara ulja kanabisa - navode u policiji.

Dodaju da je kod M. S. policija pronašla 6 paketa marihuane.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

UHAPŠENA DVOJICA NIŠKIH DILERA: U stanu pronađeno i zaplenjeno 6,5 kilograma marihuane!

Izvor: Kurir, 10.Sep.2019

Policija u Nišu uhapsila je N.P. (35) i M.S. (37) iz tog grada i tokom pretresa stana jednog od uhapšenih zaplenila 6,5 kilograma marihuane, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.