Uhapšena dva muškarca iz okoline Merošine zbog krađe katalizatora sa automobila

Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2021, 12:37

Uhapšena dva muškarca iz okoline Merošine zbog krađe katalizatora sa automobila

Zbog sumnje da su sa parkinga firmi u okolini Niša ukrali tri katalizatora sa automobila, kao i da su sa još tri vozila pokušali da ih skinu, uhapšeni su 28-godišnjak i 36-godišnjak iz okoline Merošine.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave u Nišu, M. M. i D. M. terete se za tri teške krađe i tri teške krađe u pokušaju pošto su od jula do septembra ove godine ulazili na parkinge firmi i ručnom dizalicom podizali parkirane automobile sa kojih su skidali i krali katalizatore.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Takođe, sumnja se da su u istom periodu i na isti način sa još tri automobila pokušali da ukradu katalizatore - kažu iz policije.

Njima je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivične prijave biti privedeni tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.